Titel

Sed perspiciatis unde omnis natus totam sit voluptatem audantium. Sed perspiciatis unde omnis natus totam sit voluptatem audantium.

knop 1knop 2

Programmamaker

Pavan Marhé heeft meer dan 20 documentaires en reportages geregisseerd voor de NPO en diverse locale omroepen. Hij is de wereld afgereisd om culturele items vast te leggen.

Wedding Videograaf

Pavan Marhé is te boeken als wedding videograaf. Hij is gespecialiseerd in Drone opnames en meercamera registraties.

Editor

Pavan Marhé is te boeken als Offline Editor voor met name documentaires en reportages.

Trailer: Kapotte Taal

Sarnami, de taal van Surinaams-Hindostaanse Nederlanders, staat onder druk. Steeds minder jonge mensen spreken het. Maar taalverlies is ook altijd cultuurverlies. In een driedelige serie onderzoekt regisseur Pavan Marhé of taal belangrijk is voor de Hindostaanse identiteit. Zijn zoektocht brengt ons diep in de Hindostaanse gemeenschap, van rappers tot wethouders, van priesters tot Bollywood-zangeressen.

Over Pavan

Pavan Marhé (Leidschendam, 1986) is programmamaker, presentator en videograaf.
In het jaar 2013 werd Pavan door de Omroep Hindoe Media (OHM) ontdekt en maakte zijn debuut in de Nederlandse televisiewereld met het programma: Nauratri, de negen nachten van godin Durga, die hij ook in Suriname heeft gefilmd. Door dit succes kreeg hij steeds meer internationale programma’s die hem opnieuw naar Suriname en vervolgens naar Trinidad & Tobago, India, Zuid-Afrika, Mauritius en Engeland voerden. Binnen één jaar heeft hij vijf internationale documentaires geproduceerd die bij de kijkers bijzonder in de smaak vielen. Deze succesvolle start in televisieland geeft Pavan de drive om zich verder te bekwamen als producer en regisseur. In het jaar 2016 maakte hij zijn eerste serie voor de NTR, Kapotte Taal. Achtereenvolgens regisseerde hij de taboedoorbrekende serie Manai Ka Boli (Wat zullen anderen zeggen) en bedacht hij de jongerenserie Love Likes Lloret de Mar.

Stay in touch

13 + 1 =

Voor meer informatie of boekingen, laat een bericht achter of bel mij op onderstaand nummer. Ik hoor graag van je!

Social media